Wimsalabim

Avonturen op de fiets

Surprise!

FietstaxiBij een afscheid hoort een feestje. Dacht ik. En anderen met mij.

Zodoende had ik in het laatste weekend voor mijn vertrek een datum geprikt, familie en vrienden uitgenodigd en zelfs al een locatie gereserveerd. De respons op mijn mail was echter nogal mager, maar ik had natuurlijk ook niet om een bevestiging gevraagd.

Ik was echter niet de enige die een datum had geprikt, mensen had uitgenodigd en een locatie had gereserveerd. Drie vrienden hadden hetzelfde plan opgevat, maar zonder mij daarvan tijdig in kennis te stellen. Ook wel een surprise party genoemd:)

Waar ik me had verheugd op een dagje uit met zijn tweeën, kwam zaterdag om drie uur een fietstaxi voorrijden. Volledig verrast – maar verder nog geen flauw vermoeden – werd ik richting de stad vervoerd. Ik had veel bekijks. Maar dat kwam voornamelijk door het feit dat de taxi waar ik in zat een liefdestaxi bleek te zijn:) Verwarring alom.

Na een rondje door het centrum kwamen we via de Grote Markt uit bij Chinees restaurant Taiwan in de Luttekestraat waar – tot mijn grote verbazing – mijn hele gastenlijst voor 22 mei zich had verzameld. Dat was een hele vreemde gewaarwording. Maar gelukkig sta ik altijd graag in het middelpunt van de belangstelling en wist ik me uitstekend raad met de situatie :-p

Het was helemaal goed. Onder genot van een drankje en een heerlijk hapje, nog even een gezellig samenzijn met de mensen die ik straks voor langere tijd het meest ga missen. Aansluitend natuurlijk nog even tot de late uurtjes de stad ingedoken. Op de terugweg mocht ik zelf trappen op een vertrouwde tweewieler, en dat doe ik natuurlijk het allerliefst:)

Iedereen enorm bedankt voor de geslaagde dag!

 

Next Post

Previous Post

4 Comments

 1. Mariel 14 April 2011

  Super leuk voor je, dat zijn meestal de gezelligste feestjes :)…

  Nu de 7e mei nog en dan ben je er helemaal klaar voor.

  Grtzz en tot snel,
  Mariel

 2. Martijn 14 April 2011

  Hi Wim,

  Ik kan niet wachten tot 22 mei!

  Zettem op,
  M

 3. Wimsalabim 14 April 2011 — Post Author

  Ja, ik heb ook zin in de 7e! Tegen die tijd ben ik wel weer een beetje bijgekomen van afgelopen weekend:)

  CU, Wim.

 4. Bas 15 April 2011

  Dat hadden we goed ingeschat, dat jij altijd graag in het middelpunt van de belangstelling staat!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Wimsalabim

Theme by Anders Norén