Wimsalabim

Op de fiets van Alaska naar Vuurland

Voor vertrek

Posted on | juni 4, 2011 | 1 Comment

Hierbij nog een post die al klaar stond, maar nog niet was gepubliceerd.

Vanuit Alaska een korte terugblik op de laatste weken voor vertrek. Door alle drukte had ik weinig tijd om te bloggen. Als mensen mij vroegen waar ik zoal druk mee was, had ik geen pasklaar antwoord omdat het vooral heel veel kleine dingen waren. Ik kan er een blog mee vullen:)

Noemenswaardig en erg leuk waren de feestjes. De eerste officiële buurt bbq, ter gelegenheid van mijn vertrek. Goede organisatie en dito weer, voor herhaling vatbaar! Afscheid na een dienstverband van 12 jaar bij Electrabel (6 jaar inhuur) was ook een feestje waard. Wederom een bbq, ditmaal aan de Milligerplas in Stadshagen. Erg geslaagd. En tot slot nog een klein feestje thuis met vrienden en familie. Ook weer met bbq:)

De laatste 2 weken waren erg hectisch, ondanks of juist dankzij een strakke planning. Erg blij was ik met de timing van Ellis, die ervoor koos om het levenslicht te aanschouwen voor mijn vertrek. En dat ik langs mocht komen in het ziekenhuis. Aangenaam verrast was ik met de grote Pan American taart. Behalve mooi, ook erg lekker. Dat vonden de buren ook, die ik hierbij nog wil bedanken voor de spontane gastvrijheid;-)

Comments

One Response to “Voor vertrek”

 1. Mariel
  juni 14th, 2011 @ 9:43 am

  Hoi Wim,

  Leuk om te lezen en je zo te volgen, lekker genieten daar en heel veel fietsplezier!

  Take care…

  Groetjes van ons,
  Marcel, Jesse & Mariel

Leave a Reply