Wimsalabim

Avonturen op de fiets

Mosquito’s

Ik doe het erg goed bij de dames, vooral de vrouwelijke mosquito’s. Geen enkel gebrek aan aandacht. Zodra ik van de fiets stap, zijn ze er. Waar ze vandaan komen en hoe ze weten dat ik er ben, is mij een raadsel. De affectie is echter niet wederzijds.

Hun manier van doen is niet echt een positieve manier van aandacht vragen. Wellicht zijn ze wat verlegen en uit zich dat in deze onhandige benadering. Erg effectief zijn ze overigens niet en van samenwerking is al helemaal geen sprake. Al zoemend vliegen ze soms in oren, neus en ogen.

Op allerlei manieren laat ik weten dat ik niet van hun aandacht gediend ben, maar ze zijn vasthoudend. Maar hier had ik me natuurlijk op voorbereid. Bij massale belangstelling met mooi weer heb ik een heus mosquitopak, inclusief hoofdnet. Ziet er niet uit, maar het is een effectieve manier om de dames op afstand te houden bij het opzetten van de tent op te zetten bij aankomst aan het eind van een dag fietsen.

Bij de aankoop van kleding heb ik erop gelet of deze mosquitoproof was. Helaas vallen de specificaties op papier in de praktijk soms wat tegen. De broek van Fjallraven is perfect, de broek en shirts van Graghoppers zijn helaas niet bestand tegen alle liefkozingen. Ter aanvulling gebruik ik soms DEET, dit houdt alles op veilige afstand, maar probeer het tot een minimum te beperken. Gezond is anders zeg maar.

Op de een of andere manier ben ik ondertussen gewend aan de voortdurende aandacht en de altijd aanwezige sporen van het innige contact.

Next Post

Previous Post

2 Comments

 1. vic 11 July 2011

  ..zucht..eindelijk een heuse love story..leuk verhaal wim!..keep on the good spirit..

 2. Jeanet Scheper 19 July 2011

  Moet je ook niet zo’n knapperd zijn :-)

  Maar vooral lekkerrrrrzzzzzz …

  Sterkte ermee en ik lees het wel, je staat je mannetje hoor!

  Lieve groetjes Jeanet

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2024 Wimsalabim

Theme by Anders Norén